Sortiment

För dig som annonsör

PRINT

Bergsmannen

ANNONSERA / MATERIALINLÄMNING

Bergsmannen/JKA

Bergsmannen/JKA, utkommer med sex utgåvor per år och är den ledande nordiska branschtidningen för stål-, bergmtaterial, metall, gjuteri- och gruvindustrierna. Tidningen når beslutsfattarna inom dessa delbranscher. Varje år utges ett specialnummer - Nordic Steel & Mining Review - som är en engelskspråkig publikation och som sammanfattar teknikläget inom de nordiska stål, metall- och gruvindustrierna. Dessutom distribueras Bergsmannen till studenter inom metallurgi och mineralteknik vid svenska universitet och högskolor samt till bibliotek, forskningsinstitutioner och viktiga opinionsbildare.

Målgrupp

Nordiska stål-, bergmaterial, metall, gjuteri- och gruvindustrierna. För den som vill kommunicera på ett enkelt och prisvärt sätt med beslutsfattarna inom dessa delbranscher är Bergsmannen en oöverträffad kanal.

Trucking

ANNONSERA / MATERIALINLÄMNING

Trucking Scandinavia

Den givna tidningen för maskinförare.

Trucking Scandinavia är yrkesmagasinet med tydligt fokus på maskinentreprenad, skog och transporter. Truckings läsare är i första hand entreprenörer, maskinförare, ägare och åkare. Trucking Scandinavia erbjuder alla möjligheter att göra optimala annonslösningar för såväl aktiv varumärkespositionering som bra business to business-affärer.

Målgrupp

Beslutsfattare och företagare inom hela segmentet för maskinentreprenad, skogsbruk och transporter. De flesta läsarna är män (89 %) mellan 20-59 år. 15 % arbetar som chefer.

Taxi idag /
Allt om buss

ANNONSERA / MATERIALINLÄMNING

Taxi idag/Allt om buss

Taxi idag med Allt om Buss startades 1986 och är väl etablerad som taxibranschens egen tidning. Den läses främst av åkare men också av många taxiförare. Tidningen tar upp alla frågor som berör taxiföretag och deras verksamhet. Det gäller ekonomi, teknik, miljö, säkerhet, trafik, personal och fordon. Taxi idag är den enda fristående branschtidningen som når hela den svenska taxibranschen och bussbranschen.

Under 2023 kommer tidningen ut med åtta utgåvor, med fyra helt digitala utgåvor och fyra utgåvor som både print/digitala.

Race Magazine

ANNONSERA / MATERIALINLÄMNING

Race Magazine

Race är en unik tidning i Sverige eftersom det är den enda tidningen i pappersform som skriver om mc-sport. Genom 12 nummer per år förmedlar Race de senaste nyheterna, olika sorters fullmatade reportage och annat smått och gott till människor som har mc-sport som intresse.

Fartfylld galen motocross, teknikkrävande enduro över stock och sten, explosiv speedway med små marginaler, isracing i bitande kyla och imponerande trial med ofattbar balans. Det är några av mc-sporterna som Race älskar att skriva om för sina läsare.

DIGITALT